Eκδηλώσεις - συσκέψεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου

Με επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις - συσκέψεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου ξεκινώντας απο την Ζαγορά με καλεσμένο τον Τάσο Τσιαπλέ, υποψήφιο περιφεριάρχη Θεσσαλίας με την Λαϊκή Συσπείρωση. Και επειτα σε Αϊ γιαννηΞουρίχτι, Ανήλιο, ΤσαγκαράδαΑγ. Δημήτριο, Κισσό, Μούρεσι,  Πουρί και χθες στη Ζαγορά. 
Στις εκδηλώσεις - συσκέψεις μας αναδεικνύουμε τον ενιαίο χαρακτήρα της εκλογικής μάχης του Μαΐου, αφού τελικά τόσο σε γενικό όσο και σε τοπικό επίπεδο ο λαός έρχεται αντιμέτωπος με μια αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετείται πιστά από τα αστικά κόμματα και από τους τοπικούς τους εκπροσώπους. 
Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορεί να εκφράσει την συμπόρευση στον αγώνα με το ΚΚΕ. Νέοι άνθρωποι, φοιτητές, άνθρωποι με συμβολή στους κοινωνικούς αγώνες, με δράση και προσφορά στο εργατικό κίνημα, στους αγώνες της αγροτιάς, στο κίνημα της Παιδείας, εκλεγμένοι στους Συλλόγους, και επαγγελματίες. Είναι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, εκφράζουν τη στήριξή τους και παράλληλα ανανεώνουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο μας. Τις επόμενες μέρες να αποτελέσει κριτήριο ψήφου η ζωή που βιώνει ο λαός της περιοχής μας που αποκαλύπτει την πραγματικότητα για την πολιτική που ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση.  

Με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί αυτή θα είναι η πιο καθαρή απάντηση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από την ΕΕ, τις κυβερνήσεις, φτάνοντας στις Περιφέρειες και τους δήμους. 
«Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, με περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, με πιο ισχυρό ΚΚΕ! Να έχουμε γερή δύναμη υπεράσπισης της ζωής μας, γερή δύναμη να στηρίξει τον αγώνα μας!  
Συνεχίζουμε δυναμικά!
Σήμερα  Παρασκευή 24 Μάη στο Χορευτό  στις 12:00 και στην Μακρυρράχη στις 20:00 


Εκδήλωση - Συζήτηση στον Αϊ Γιάννη
Εκδήλωση- Συζήτηση στην Μακρυρράχη
Εκδήλωση - Συζήτηση στο Ξουρίχτι
Εκδήλωση - Συζήτηση στον Αγ. Δημήτριο
Εκδήλωση - Συζήτηση στο Πουρί
Κεντρική εκδήλωση στη Ζαγορά