Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Κοινή δήλωση Υποψηφίων Δημάρχων Λαικής Συσπείρωσης Ν ΜαγνησίαςΚοινή δήλωση των υποψηφίων Δημάρχων
με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Νομό Μαγνησίας


Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους που στήριξαν το συνδυασμό μας, στις Δημοτικές εκλογές αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν ένα θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και από ανθρώπους που μέχρι χτες στήριζαν άλλους πολιτικούς χώρους.

Επίσης είναι θετικό ότι σε όλους τους Δήμους υπήρξε ανοδική τάση σε σχέση με τον Ιούνη του 2012, σε ορισμένους μάλιστα ξεπέρασε ψήφους και ποσοστά των τοπικών εκλογών του 2010.

Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός, μέσα και έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια, για την οργάνωση της πάλης, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα λαϊκά συμφέροντα.

Η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπεράσπισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και στο δεύτερο γύρο τους εκφραστές της κεντρικής πολιτικής και τους πειθαρχημένους στις κατευθύνσεις και οδηγίες της Ε.Ε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας.

Εξαρχής τοποθετηθήκαμε για το χαρακτήρα των εκλογών που έπρεπε να δοθεί με ενιαία κριτήρια και στις τρεις κάλπες.

Στη μάχη των ευρωεκλογών την ερχόμενη Κυριακή 25 Μάη δεν πρέπει να λείψει κανείς, ακόμη κι αυτοί που επέλεξαν να απέχουν την πρώτη Κυριακή. Η αποχή εξυπηρετεί μόνο τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας.

Στηρίξτε – δυναμώστε και στην Ευρωβουλή το ΚΚΕ, καμιά ψήφος να μη ξεστρατίσει, καμιά ψήφος να μη πάει χαμένη.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.


Νάνος Αποστόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου
Κατσιαφούρης Νίκος, υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Μουτζούρης Κώστας, υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου
Παπαϊωάννου Αποστόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου
Ραμαντάνης Μανώλης, υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου
Τσαπράζης Βασίλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου
Τσόγκας Σάββας, υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού