ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ & ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ζαγοράς Μουρεσίου πήρε την πρωτοβουλία για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ και τις Τιμές Ζώνης που ισχύουν βάση της 144/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε στον Δήμαρχο και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου η άμεση έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη απόφασης περι οργανωμένης άρνησης πληρωμής του Χαρατσιου της ΔΕΗ και την ανάκληση της 144/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την Τιμή Ζώνης στα χωριά του δήμου μας.

Το αιτημα δέχτηκε ο δήμαρχος να εισηχθή στα θέματα προς συζήτηση της συνεδρίασης της 19-11-2011 ωρα 17:30. Επίσης την Αιτηση συνυπογράφει ομόφωνα η παράταξη του Κώστα Λεβέντη.

Έπειτα από αυτά:
Η Επιτροπή Αγώνα καλεί ΟΛΟΥΣ τους δημότες του δ Ζαγοράς Μουρεσίου ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-11-2011 ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
  1. ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.
  2. ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 144/11 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟ.