Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημοτικού υπαλλήλου Θ. Κ. και οικονομική ενίσχυση για μέρους των νοσηλίων του


Ζαγορά 28.06.2016
Αιτηση
των Κουρελά Τριαντάφυλλου
και Βασίλη Τσαπράζη
Δημοτικών συμβούλων της Λαικής Συσπείρωσης του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου
Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Χιώτη Δημήτριο για συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο

Θέμα: «Σχετικά με την κατάσταση της υγείας  του Δημοτικού υπαλλήλου Θ. Κ. και οικονομική ενίσχυση για μέρους των νοσηλίων του»
Κ πρόεδρε,
Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο δημοτικός υπάλληλος κ. Κ.θ. βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης της υγείας του στο Βόλο.
Εξαιτίας των συνεχών εγχειρήσεων και της σοβαρής κατάστασης της υγείας του η κατάσταση του παραμένει σε βαθμό που απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα, περίθαλψη και αυξημένη παρακολούθηση.
Το επίπεδο υγείας, πρόνοιας και περίθαλψης που έπρεπε να παρέχεται δωρεάν από το κράτος συνεχώς υποβαθμίζεται με αποτέλεσμα ο λαός μας να καλείται συνεχώς να βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη και να πληρώνει πανάκριβα τις υπηρεσίες υγείας. Εκτός αυτών γίνεται έρμαιο σε κάθε είδους δημόσια και ιδιωτικά υποστελεχωμένα νοσοκομεία ψάχνοντας να βρεί λύση στο πρόβλημα του. Το ίδιο ισχύει, για την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών έπειτα από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η μετατροπή της υγείας σε ακριβό εμπόρευμα συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζονται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, έχει επιφέρει ολέθριες επιπτώσεις για το λαό μας, ο οποίος πληρώνει πολλές φορές με την επιβάρυνση της υγείας του και της ποιότητας ζωή του.
Για τους ίδιους λόγους ο δημοτικός υπάλληλος κ. Κ.θ. βρίσκεται σε οικονομική Δυσχέρεια εξαιτίας της παρατεταμένης περίθαλψης και αποκατάστασης που απαιτείται προκειμένου να αποκατασταθεί το επίπεδο της υγείας του.
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε από το Δημοτικό Συμβούλιο την έκτατη οικονομική ενίσχυση του κ. Κ.Θ. για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Τριαντάφυλλος Κουρελάς
Βασίλης Τσαπράζης